Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

14 December 2008

Sexy G-String Bertudung Tayang Jamban




Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

26 comments:

  1. wahh...ne dpt nih...

    ReplyDelete
  2. hehehe..ader sumber nye dlm post tu..cube u tgk btol2

    ReplyDelete
  3. Tak kan nampak cam tu dah nak rogol.....orang giler jer nak buat kerja lagu tu...

    ReplyDelete
  4. org gila pon x mcm tu bro..hehehe..gurau jgn mara..

    ReplyDelete
  5. pergh...gile ar awek ni dok..hot gile dok..pki g string..tp x tau ar muke bleh blah ke x..de no fon dier x..wawawawawaa

    ReplyDelete
  6. no phone xde brop..:D tp klau lu nak lu pegi la carik kat stadium

    ReplyDelete
  7. erm, sepatutnya, x der masalah pun kalau dia nk pakai g-string. Sebab underwear, bukan untuk orang tengok. And mungkin dia tak perasan, yg seluar dia terturun sket. Tapi, patutnya, dia pakai baju yg labuh and longgar sket. Baru ngam.

    ReplyDelete
  8. helmi razali >> ye betul dia kena pkai baju labuh siki dan tak ketat..baru la x nampak g-string tu..

    ezreen isa >> mesti la baik..sebab minah tu pakai tudung

    ReplyDelete
  9. luna hebat > apa plak macam hampeh..baik la tuh pakai tudung..heheeh

    ReplyDelete
  10. gile.siap amek gmbr.pmpn mmg rmai mcm ni.baju nk singkat,last2 abeh sume bnda nmpk.tudung ke xtudung ke,same je..

    ReplyDelete
  11. misshetrek >> tapi nape g-string? sependa yang bobungo-bungo tu xdo ko?hahaha..

    p/s: aku slalu nmpak spenda pomp kan klau yg putih tuh slalu colour dia bertukar menjadi kuning - kekuningan..aku mushkil sampai sekarang aku mushkil..ni aku nampak masa aku berjiran dengan budak pomp la..xde masa aku nak skudeng2 do..hahah

    ReplyDelete
  12. Dia bukan pakai tu sengaja nak menunjuk. Dah baju terangkat. Yg nampak pulak jakun sgt nak amik gamba.

    ReplyDelete
  13. aku simpati kat minah ni. slmt muka dia xde. tu la dia. aku setuju ngan helmi. tu bukan mslh. cume mslhnye, dia xtau yg kesan daripada memakai baju yg pendek, g-string dia kantoi. moral of the story, pakai la baju yg longgar dan labuh, mengikut syariat. (pesan ustaz ustazah)..huhu

    ReplyDelete
  14. gambo lame ni..
    huhuhuu..
    da bertahun jumpe..
    sblm ni kat mykakis pon ade..

    ReplyDelete
  15. indieGO chic >> aku pon penah gak pakai baju ketat dan pendek (bajet tough) hahaha...tapi klau aku duduk aku boleh rase tau baju aku tuh naik dan nampk sependa aku..aku pon cover2 la tarik2 baju tuh takot dak2 pomp yang nmpak tergugat iman dia kan..terus..klau pkai baju pendek tuh cover2 la..biul nye minah g-string..hahahah

    ReplyDelete
  16. xde masalah pakai g string...drpd x pakai pape langsung..korg tau ke??

    ReplyDelete
  17. La Senza tu .....

    agak mahal gak la dia nyer G....

    educated gak awek ni ...

    confirm cun

    ReplyDelete
  18. baik punya
    mana korg dapat

    ReplyDelete
  19. lebih baik dakwahkan dia dgn cara psychology. apa kata engkau carikan baju labuh sehelai dan kasik dia. insyaAllah dpt sedarkan dia, dan selama mana dia still pakai baju labuh engkau kasik tu, selagi tu engkau akan dpt pahala.

    ReplyDelete
  20. tebukak gak selero den,tobat2laa

    ReplyDelete
  21. Hidup anak dara kita...Hiduppppppppp... Tu pun kalau masih dara.

    ReplyDelete
  22. baik takyah pkai tudung, sama jer pakai ke x..atas tutup tp bawah tededah.

    ReplyDelete
  23. gambar ni bukan posing tp skodeng dr belakang mungkin si pemakai x sedar jadi aku x salahkan dia cuma dia perlu lebih berhati hati

    ReplyDelete
  24. haha... patot pun die nak tunjuk..
    LA SENZA tuueeee... LA SENZAAAA!

    Adehhh.... kalo ye pun, tunjuk je kat suami... aduyaiii........

    ps: rugi tunjuk bontot kat org kalau stakat La Senza. Kat dublin or London La Senza ni leh dpt dgn harga 5 pound je(rm35). kan ke dah murah sgt maruah tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top