Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

23 July 2009

(Gambar) Aksi Panas Pelakon Blogger Boy, Julie Woon

WAJAH persis kacukan dengan tulang pipi runcing dan ketinggian 5 kaki 5 inci, siapa pun tidak mahu terlepas daripada memandang gadis ini.Gadis ini memang mempunyai pakej untuk terus maju dalam dunia glamor Adakah korang kenal dengan pelakon ini? Julie Woon ni adalah salah sorang pelakon dalam drama bersiri blogger boy di 8tv.Sebelum ini dia lebih dikenali sebagai Julie Hoi dan khabarnya pernah menjadi model racing girl.

Gambar-gambar dia ni memang seksi dan memang tak sesuai untuk tatapan mereka yang berada di bawah umur 18 tahun.Ada juga gambar dia ni memperagakan baju dalam.Pernah jadi model baju dalam gaknye.Tak kisah la dia nk pakai seksi mana pun,agama dia pun tak larang dia nak pakai baju apa pun kn. Lihat la gambar-gambar ni khas untuk tatapan korang..hehehe









Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

1 comment:

  1. marvelous tpi bg aku dia x blh lwn hannah tan.hahaha!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top