Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

12 July 2009

(Gambar) Ayu Raudhah Seksi Dalam Playboy Malaysia

Pergh!..Mengancam beb, gambar Ayu Raudhah dalam Majalah Mangga. Seksi dan body yang memang superb! Memang sesuai la dengan cita rasa abang Zaquan Adha kite. Zaquan dan Ayu Raudhah sedang hangat di'perkatakan bercinta oleh pihak media buat masa ini.

Sebelum ini ada gambar seksi Akma Hisham dan gambar seksi Rebecca Nur Al-Islam. Kali ini gambar Ayu Raudhah pula menunjukkan peha yang seksi. Untung la kau Zaquan dapat girlfriends yang cantik macam Ayu Raudhah.hehe..

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

10 comments:

  1. nak kawin dgn pemain bola xsalah.. yg terdedah sane sini 2 yg kurang eloh.. muka je lawa perangai cam xsekolah.. pernah belakon pakai tudung cantik apa... akak dia pun x mcm nih...
    ALLAH HUAKBAR...

    ReplyDelete
  2. lain kali klau nak tunjuk, tunjuklah smua skali

    ReplyDelete
  3. lain kali kalau nak tunjuk,tunjok jer semua skali kalau. jgn malu_malu ahh.TAUBAT ahh sblm terlambat.hrp je lawa perangai mcm MAK BAPAK X AJAU.x tau malu.Jaga lah maruah tu sebagai seorang wanita.

    ReplyDelete
  4. alah,, biar la dia nk cmne, asal hati baik okey la..kn ayu.. hehe,mgknin smpai masa nt dia berubh penampilan..

    ReplyDelete
  5. biar la dia..janji dia hati baik..patut jgn la kutuk2 yg keras yer.. sedar sikit diri sndiri..

    ReplyDelete
  6. kepada y berkenaan.. klu hati baik macam mane pon , tapi klu syariat IsLaM x dijaga x guna jugak..esok kat akhirat kena soal oi!!

    ReplyDelete
  7. btul jga 2.. bkan masa yg mgajar kita berubah tp diri kita sendiri ..

    ReplyDelete
  8. hahaha...semua pandai2 semua yang bg komen kat atas ni...
    untuk pengetahuan semua.kita nak mengajar or nasihat org bukan dengan menghambur dengan kata2 kasar cm2...boleh kita nasihatkan dengan cara yang baik..blajar psikologi byk skit la k...semua yang ckp kat atas 2 sume betul...tp cara 2 yang kurang berkesan..manusia ni sentiasa buat slh..ada yang buat salah patut ditegur dengan cara yang baik..jgn tegur dengan cara yang kasar seolah-olah diri kita amat sempurna...selamat mencuba..

    ReplyDelete
  9. bkn pndai tp nk tgur sesama umat..dgn zaman skunk ni ckp lmbut2 lg lax jd apa.kdang2kna la kras skit,umur mkin brtambah ,blh fkir..yg nk tnjuk sangat smua pasal apa,kt pn x fham laa..syukur skit Allah bg tbuh badan yg elok,mka cntik,jgnala nk kufur plak.mau syukur bnyak2 laa..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top