Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

24 July 2009

Gambar Bogel Mawi Super Impose

Adakah Mawi betul-betul Bogel? Gambar bogel Mawi yang hangat diperkatakan sekarang adalah sememangnya super impose. Kenapa aku confident cakap yang gambar mawi tu super impose adalah disebabkan susuk badan Mawi dalam gambar tersebut. Dalam gambar bogel Mawi tuh aku nampak badan Mawi tough la berotot ada six pack. Makcik-makcik kat kampung pasti terpegun apabila melihat gambar bogel mawi tu.

Akhirnya nama Mawi hangat-hangat suam tahi ayam balik selepas berkahwin dengan Ekin ni. Korang layan la gambar Bogel Mawi yang super Impose ni kat bawah. huhuhu. Mawi Katang beb!


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

3 comments:

  1. 6pak sgt tipu xD

    http://gambarpelikdananeh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. klaka lak ai..
    xsesuai lgsung wei..

    ReplyDelete
  3. btul kta liliy..6 pack tu tipu btul.mawi dh start boroi le.huhu..kpd mama jnda yg sangap jgn melancap plk tgk pic ni...tipu belaka!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top