Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

04 July 2009

Gambar dan Video Lucah Farawahida Mungkin Tersebar

Hari ini di surat khabar Metro melaporkan yang Julfekar Mengugut Farawahida untuk menyebarkan Video klip dan gambar lucah kepada orang umum kerana tidak menyambung kontraknya yang tamat pada 9 Februari lalu.

Farawahida nak membuat persembahan secara sendirian tanpa mempunyai ikatan dengan mana-mana syarikat rakaman. Menurut apa yang aku baca di metro tadi, Farah juga sudah membuat tiga laporan polis terhadap komposer terkenal itu masing-masing di Balai Polis Klang pada 6 November tahun lalu, Taiping, Perak (9 Februari) dan Ibu Pejabat Polis Daerah Petaling Jaya, Rabu lalu.

Aku rasa memang video klip ni ada, kalau tak masakan dia nak pergi buat report polis (takut la tu) Kalau betul video lucah Farawahida ada'kan syok. Lambat atau cepat je video dan gambar lucah Farawahida ni akan tersebar.

Tapi aku berfikir juga kalau Farawahida jadi Heroin dalam video klip lucah tersebut, sapa yang jadi hero? Julfekar? eeeuu!!!!

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

7 comments:

  1. Mati t'sedak gak bini Julfekar tu.
    Kesian Puan Zaini.
    Tsk Tsk Tsk.

    ReplyDelete
  2. farawahida ni pun satu.
    orang tu dah popularkan dia leh wat macam ni pulak.

    ReplyDelete
  3. Panas!Panas!Panas! Aku pon tak sabar nk menantinye..Baru tau sape di pihak yg benar

    ReplyDelete
  4. melodi arini mesti ada cite pasal ni..tunggu je video 3gp dia akan keluar nnt..hikhik,.

    ReplyDelete
  5. aman ader nyer 3gp die tu. tipu je..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top