Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

31 July 2009

Gambar Linda Onn Terbaru - Dagu pelik?


Gambar yang aku post'kan ni adalah gambar terbaru Linda Onn. Gambar ni aku ambil dari blog Linda Onn Sendiri. Sekali pandang memang tak de pape tapi cuba korang tengok betul2 dagu Linda Onn tu, makin panjang pulak aku tengok. Tapi aku tak pasti la pulak sama ada Linda Onn ni buat something kat dagu dia tu. hehehe di bawah aku de buat perbezaan gambar terbaru dan gambar lama Linda Onn.

Gambar lama Linda Onn sebelum ......



Gambar Terbaru Linda Onn Selepas....




Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

6 comments:

  1. make up tebal siot mcm antu...

    ReplyDelete
  2. biasalah public figure kot.. mesti kena make up tebal. kalau x mekap muka sememeh jer...

    ReplyDelete
  3. waaa..kahkahkah... tol lah, xspecially gambar masa M'sia vs ManU tu.. woiiii dagu si linda + 2cm macam dagu org utan pun ada....it's not just a make up BUT they did something indeed, linda nie mane nak ngaku... poyooooo! dah terkena, last2 ngaku jugak intim ngan si juru jual!

    ReplyDelete
  4. linda onn konon..pttnya linda ong kedek kedek!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top