Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

08 July 2009

Gambar Seksi Akma Hisham Di Bawah Ketiak Isteri


Kalau ada antara korang semua yang layan cerita di bawah ketiak isteri di astro,pasti kenal pelakon yang bernama Akma Hisham ni. Cerita yang konon-konon suami dicontrol isteri tu. Watak Akma dalam cerita ni,nampak macam sopan & ayu je tapi sebaliknya korang tengok la gambar-gambar dia ni.







Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

5 comments:

  1. perghh akma hisham memang da'boom!

    ReplyDelete
  2. d'boom mak kau..
    otak xde apa artis sekarang.. xkesian makbapak kat kg ke.. kat lubang kubur ke.. ape la tayang2.. confirm dah xde dara tuh..
    Allah Huakbar...

    ReplyDelete
  3. klaw btol bole jdi ngumpat...
    klaw x btol fitnah namenya tue...
    dosa memfitnah sama mcm dosa membunuh...
    lebih baek mendiamkn diri dan amek yg jernih buang yg x jernih...

    ReplyDelete
  4. x tau malu ker baik bukak jer semaa tu pastu ambik gambar.tunjuk kan TETEK kau tu yg cantik tu x tau malu

    ReplyDelete
  5. Semoga menjadi sempadan kepada artis Malaysia yang lain

    blog.perfumeauction.net

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top