Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

05 July 2009

(Gambar) Seksi Rebecca Nur Al-Islam

Nama sedap disebut, tetapi orangnya juga sedap mata melihat.hehe. Ini'lah aksi panas Rebecca yang juga bekas kekasih arwah Hani Mohsin. Rebecca memang ada hak untuk ber'fesyen dan memakai pakaian seksi. Tapi isu disini adalah nama beliau.

Ramai yang tak puas hati dengan Rebecca. Mana tidak'nya nama Rebecca mengandungi perkataan 'islam'. Ada peminat yang menghantar SMS ke surat khabar tempatan menyarankan supaya Rebecca menggugurkan nama Al-Islam. Memalukan orang islam sahaja.hikhik.


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

7 comments:

  1. at least pk,dh bape tan dosa yg tertanggung nnt

    ReplyDelete
  2. namer secantik keindahan dan cahaya islam...perangai...MASYALLAH....terjun lombong lg baik..

    ReplyDelete
  3. nak kiamat dah... fikiran artis kita dah teruk dijajah... nama je dah merdeka, merdeka utk dedah san..dedah sini... minum arak open je tanpa segan silu.. xkena rotan pun.. allah huakbar...3X...

    ReplyDelete
  4. WEIT...NAPE DIA PAKAI BAJU..KAN SENANG X YAH PAKAI......

    ReplyDelete
  5. cahaye islam 2.????????bek ko g tuka name jadi babun ke kambing betine ke.ok gak
    malukan islam je!!!!
    kalo sedare-sedari yang ngaku die islam, boikot je die ni, bagi tobat sikit

    ReplyDelete
  6. Sepatutnya nama dia tu ditukar kepada Not Islam bukan Nur Islam

    ReplyDelete
  7. sengguhnye kita tidak bley menkeji nama orng atau mnghina seorng sepatuknye kita hrus mendoakn ye supaye mndpt hidyah dn brubah mnjdi secntik nme nye

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top