Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

24 July 2009

Gambar Seksi Stacy AF6 Line Panas

Cantik memang cantik Stacey nie. Dia pakai baju apa pun padan je. Hari tu aku ada postkan gambar Stacy seksi di majlis amal, tetapi kali nie aku postkan gambar lagi panas dari yang tu. Panas tak panas gambar nie bak kata si Nabil Raja Lawak "Lu Pikir La Sendiri" heh heh.

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

6 comments:

  1. yup,aku dh fikir dh..mmg x seksi pn.mama linda jasmin lgi seksi.huhu...

    ReplyDelete
  2. tak seksi... but hot3.... hahah... stacy da best

    ReplyDelete
  3. ewwwww ..... butalah mata orang yg kata gambar ni sekse . . . tak nampak ker seluarnya yg nerd semacam tue ....

    ReplyDelete
  4. Korang ni BUTA la..Tu kat depan tu BELAH PEPET hang gtau xseksi? Bangang Tahap GABANG KORANG NI

    ReplyDelete
  5. Bagi saya terpulang kepada cita rasa seseorang individu untuk menilai gambar seorang perempuan sama ada seksi atau tidak.Kamu ckp x seksi tpi orang lain ckp seksi kan?? Haaha g2la kawan.Kamu ckap Neelofa 2 cantik tpi ada jga yg cakap sedarhana ja.Yahoo..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top