Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

13 July 2009

(Gambar) Zizie Izette Seksi Pakai Baju Tidur

Yeay! Seksinya Zizie Izette, Aku dah cakap dah, Majalah Mangga memang suka memaparkan gambar-gambar yang boleh menaikkan nafsu syahwat seorang lelaki. Kepada lelaki yang sudah berumah tangga, boleh la sarankan isteri anda memakai baju tidur yang dipakai Zizie Izette ni. TerBaik!!

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

4 comments:

  1. haha..terbaek la sgt..
    body baek bleh la..

    ReplyDelete
  2. tak dpt nak dinaffi kan
    mmg zizie seorang yg seksi

    ReplyDelete
  3. ape msalh korang klau dia seksi pon..
    ad dia kcau korang,dh bg tngk..
    diam2 sudah,bila ta ad cari2..
    er,ape pnye turrr laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kau islam memang bodoh la kau ni kan...mak bapak ko cacat ek sampai takleh ajar yang org islam nie takleh bukak aurat

      kalau ko agama lain oklah...tu jer

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top