Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

16 July 2009

(Video) Blind Date Farah Fauzana


Hari ni pagi-pagi lagi,hot.fm da kecoh dengan kisah blind date fara fauzana. Kat ofis aku pun semua orang sibuk cite pasal blind date si fafau ni.Jejaka bertuah tu namanya Jaafar. Aku tengok diorang ni memang padan & serasi sangat-sangat. Kalau jadi la diorang berdua ni,ramai juga pendengar-pendengar hot.fm nk sponsor farah dan jaafar ni kahwin nanti.Bertuah-bertuah..Apa-apa pun jodoh pertemuan tu di tangan tuhan kan??
Jom kita saksikan aksi mereka...



Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

6 comments:

  1. sweet r...
    jaafar tu pn nmpk baik...

    ReplyDelete
  2. betul ker jaafar tue single?? entah2 dah .... jeng....jeng....

    ReplyDelete
  3. cuba siasat latar belakang si jaafar tuhh....

    ReplyDelete
  4. aku x setuju fafau dgn mamat ni......

    ReplyDelete
  5. ok per... amin...:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top