Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

21 August 2009

(Gambar) Aksi Gadis Melayu Musim Ke-2, Nadia Adrianna

Program gadis melayu ke-3 yang ditayangkan di TV9 ni mencari gadis Melayu atau gadis mix?? Lepas satu per satu gambar peserta Gadis Melayu terbongkar. Daring dan penuh dengan aksi-aksi terlampau. Ni lagi peserta gadis melayu yang muka ada mix-mix sikit. Nama gadis ni Nadia Adriana,nak tahu lebih lanjut sila baca biodata beliau di atas. Tengok lah gambar dia ni berpelok sana sini. Tapi nasib baiklah tak ada gosip macam Jasmine Soraya tu. Aku harapkan yang program ni betul-betul la cari gadis melayu yang betul melayu tapi apakan daya ini semua hak TV9. Jom layan gambar-gambar Nadia Adriana ni.



Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

1 comment:

  1. bawa2 b'taubat la nadia.ko ny dnia bgai nraka..hdop mlyang2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top