Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

04 August 2009

(Gambar) Aksi Panas Sharifah Jasmine Soraya, Gadis Melayu Musim Ke-2

[Sharifah+Jasmine+Soraya+gadis+melayu+1.jpg]

TV9 telah memulakan pencarian untuk rancangan Gadis Melayu Musim ke-2 tetapi salah seorang gelagat peserta ni agak mengejutkan. Tengok la gambar dan aksi-aksi panas peserta ni di bawah,memang agak mengejutkan.

Gadis dimaksudkan itu bernama Sharifah Jasmine Soraya. Dan semasa pemilihan dibuat, dia mengatakan yang dia adalah seorang gadis melayu sejati kerana memamhami dan mempraktikan budaya dan adat melayu walaupun berdarah kacukan melayu cina. Yang menjadi persoalannya, layak ke dia jadi gadis melayu sejati??




[Sharifah+Jasmine+Soraya+gadis+melayu+2.jpg]

[Sharifah+Jasmine+Soraya+gadis+melayu+3.jpg]

















Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

52 comments:

  1. yup memang bagus. macam ni la artis baru melayu baru popular!

    ReplyDelete
  2. HAHAHA...realiti show...

    ReplyDelete
  3. Dia masuk salah program.. suppose masuk Rancangan "Malaysian Dream Girls 2" or "Modellette" kenapa pegi masuk "Gadis Melayu musim ke-2" polakk..haaa kan dah kecoh besar.

    ReplyDelete
  4. pttnya pencarian gadis melayu ni pilih gadis2 melayu yg mmg sosial lagi so-SIAL ni msuk then latih,pupuk,didik dorg utk jd gadis melayu yg sejati.sapa yg lulus,dia le juara.bru le kena dgn tjuk gadis melayu tu...

    ReplyDelete
  5. bodoh nak jadi pempuan melayu???????

    ReplyDelete
  6. pempuan melayu sial terakhir kut....????

    ReplyDelete
  7. betina melayu sundal terakhir. menyundallah.........

    ReplyDelete
  8. hidup artis melayu.....MELAYU BOLEH!!!!!!

    ReplyDelete
  9. tengok la mcm mana org cam ni nak survive kat akhirat nanti..

    ReplyDelete
  10. kiamat dah hampir.. taubat sebelum terlambat.. maksiat berleluasa..

    ReplyDelete
  11. memang la..kan me-LAYU..so dah LAYU earlier la..

    ReplyDelete
  12. nape la banyak tul pompuan suka cium pompuan ni! memang laaaa dah nak kiamat!

    ReplyDelete
  13. bia la die..nak kutuk2 blakang2 pon nak wat per...wat tmbah dose smdiri jer.....pk2 kan la......

    ReplyDelete
  14. 'gadis melayu'... gadis lagi ker? melayu lagi ker?

    ReplyDelete
  15. shariah jasmine soraya..ala sape tak kenal die tu memang perangai dari kecik macam tu..die tu tomboy sebernenya..budak baru nak up biasala..kaki mabuk amik drugs! sebab tu badan macam tu.perangai die memang sial semua org pun dah tau.semua laki da try die.banyak la kabar angin pasal minah ni suke buat perangai.suke kutuk orang suke cakap belakang.inilah jasmine.

    ReplyDelete
  16. kayu api neraka nie..ishh sihhh

    ReplyDelete
  17. korang tk bangga ke,mak bapak dia bangga..

    ReplyDelete
  18. haih ni lah terbentuk nya dari pimpinan islam hadhari yang menghalakan kebebasan bergaul dan tegok air kencing setan!!

    tak akan melayu lupa arak..sebatttttttt!!!

    tapiii adakah ada pakar sebat nya? fikirkan..

    ReplyDelete
  19. Bibir lembut juga yang dia nak.

    ReplyDelete
  20. what a bunch of losers...stop commenting and go fuck yourselves!

    ReplyDelete
  21. betul, yg ni tak kene sebat lak. dgn bangga cium botol arak

    ReplyDelete
  22. air kencing satan jugak ko minum. kalau aku suka air mango ke orange juice ke.lg nikmat

    ReplyDelete
  23. sukati aku la nk komen. ade aku kisah. ko ke yasmin???FUCKKK u Bitch

    ReplyDelete
  24. Dah la minum arak,pakai pula seksi,bercium sesama sejenis,duduk terkangkang,berpelukan bersama lelaki,hisap rokok pula apalah nak jadi dengan kau ni,harap rupa saja cantik tapi perangai macam setan.malulah sikit orang lain pun buat tapi tak disiar tapi kau ni aku nampak macam bangga.........boleh jalan la

    ReplyDelete
  25. BETINA SKRANG MMG MURAH

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  27. gambar laki kat bawah tuh ensem...tapi camne la leh terpikat ngan gurl like dat...erm...misteri sungguh

    ReplyDelete
  28. patut diorang ni masa casting suruh mengaji ke apa ke yg patut.... kalu casting crew nak carik contestant lain kali pegi masuk celah kampung cam Parit Ponorogo tu hah

    ReplyDelete
  29. cam pelach... lessy rupenye...layu melayu orng cm nih....hihi

    ReplyDelete
  30. Ya Allah, apa nk jadi la dgn remaja ISLAM skrg ni...maksiat makin berleluasa...air kencing setan tu dh jadi mcm minuman harian plk..bwk2 la bertaubat selagi pintu taubat msh terbuka...takut la dgn siksaan Allah s.w.t di akhirat kelak... nauzubillah...

    ReplyDelete
  31. buwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  32. sabar je la jasmine....
    pas nie ingt la smpai bila....
    mencr dosa sngt mudah tapi mencari pahala...hermm.....susah....hanya btul2 ikhlas tuk mencrinya sje......sy doakan awk sedar akn ksilapan lalu

    ReplyDelete
  33. pakai sliper jamban.. ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  34. haah... ape lagi bukti dah ada report jais boleh kena hukum rotan minah nih.. confirm 1 sebatan dah pengsan... ni xgadis melayu.. "Gadis Jalang"
    Allah Huakbar...

    ReplyDelete
  35. Ya, Allah ampunkanlah dosa keturunan Nabi Muhammad s.a.w. Jangan kotorkan salasilah Nabi Muhammad s.a.w. Awak tu nama Sharifah kenalah je sikit keturunan mak bapak awak tu!

    ReplyDelete
  36. YA ALLAH APA LAH NK JADI DNGN JASMINE NI KATA GADIS MELAYU TPI MCM PELACONG JE.... TAPI BOHSIA PUN ADA HA..HA......

    ReplyDelete
  37. Org-org sebegini la yg akan mendatangkan bencana alam pada kite sumer. Ingat !! kemurkaan ALLAH itu Maha Hebat.

    ReplyDelete
  38. duh?? peeps..this is not the way to do your so called da'wah. the more korg maki, the more they'll ignore u. nk tegur org pun, agak2 la. sapa yg xblaja agama sbenanya ni...

    ReplyDelete
  39. hampeh betul la minah nie...minum arak n pakaian dia,berdakap dgn jantan,bercium sesama jenis...apa nk jadi.bangga ke mcm tu

    ReplyDelete
  40. muka mcm air longkang! busuk!

    ReplyDelete
  41. tapi dia mmg cun lah!

    ReplyDelete
  42. perempuan tak boleh cium lelaki itu zina...so cium perempuan lah....

    ReplyDelete
  43. bencana...? aceh buat apa kena tsunami...? bunuh orang atau bogel...sampai kena bencana..?

    ReplyDelete
  44. mne la nk tau...pg la tnye owg aceh sniri ape yg dowg da bt...ape la ko ni...

    ReplyDelete
  45. tak pasal2 hanie and jue msk jgk. haha.. go jasmine!!

    ReplyDelete
  46. yasmin taubat lah kiamat dah dkt dah x nk masuk neraka arak tu haram jangan lah nk seksy sangat

    ReplyDelete
  47. everyone has did mistake...we're saw what peoples did. But how bout our self??...Just think about it clearly..semoga kita semua mendapat kesejahteraan daripada-Nya. Amin...

    ReplyDelete
  48. haram jadi gadis melayu, tapi wajib jadi gadis yahudi yang dilaknat Allah. Nama saja sharifah (keturunan Rasulullah) tapi aklak.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top