Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

22 August 2009

(Gambar) Ramlah Ram Seksi Tahap Gaban Nampak 'Apam'



Aku sebenarnya taknak postkan gambar ni, tapi i have to post kan gambar seksi Ramlah Ram ni. Ramlah Ram sebenarnya ni ok je dia takde wat hal pun. Tapi apa yang aku nak bagitau kat sini kepada Ramlah Ram, bila dia nak sedar diri ?? Sedar la sikit Aunty Ramlah wuii. Awak tu dah tua, penampilan tu kena la jaga sikit. Ini dengan pakai seluar ketat-ketat nak tunjuk kat sapa lagi?

Korang layan je la gambar Ramlah Ram seksi tahap gaban nampak 'Apam' kat bawah ni.Amaran! Kanak-kanak diminta mendapat pengawasan orang dewasa untuk melihat beberapa gambar dibawah.













Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

32 comments:

  1. wehhh ok jeee tuuu

    ReplyDelete
  2. hehehehehe lu pkla sndr ramlah

    ReplyDelete
  3. peh...mantap gle apam die..
    xsgka..hahahaha..

    ReplyDelete
  4. klau hang terror,apam balik atau apam sambal,teka jgn tk teka,jawap betul,hadiahnya..
    brgambar ngan orang utan kat zoo melaka.mahal tu

    ReplyDelete
  5. ermmmm apa boleh buat suami dia tak marah...

    ReplyDelete
  6. Orang puteh sebut 'Camel Toe'. Ntah lah pompuan neraka zaman sekarang ni.

    ReplyDelete
  7. stim tak tahan aku tgk dia,kalau bole masuk dgn mic kat dpn tu jgk.hi hi

    ReplyDelete
  8. x pkai boxer k????????????????????/

    ReplyDelete
  9. macam super impose jerr... kalau ada video nyer aku percaya laaa...

    ReplyDelete
  10. lawa sgt kot nk tnjuk kat org........

    ReplyDelete
  11. lawa sgt kot sbb 2 nk tnjuk kt org....

    ReplyDelete
  12. eh.. gile ah nenek ramlah ni.. klau kat kg aku, baya2 dia org dah panggey nenek dah.. tp kat kg aku x de plak nenek yg tnjuk apam mcam dia.. iskk.. issaf lah nenek ramlahhh...

    ReplyDelete
  13. makan apam balik lagi best wooooo dari tgk apam wakakakaka

    ReplyDelete
  14. mcm mana nk contact kak ramlah nie..teringin ku kan merasa apam kak ramlah nie...mesti sedap...

    ReplyDelete
  15. spender ku di mana,,, hahahahaahahahahaha

    ReplyDelete
  16. mengancam 2 siottttttttttttt

    ReplyDelete
  17. bukan senang nk dapat tgk artis kita camni.
    kira untung bro

    ReplyDelete
  18. ni bukan tahap gaban ni
    ni tahap karipap basi ni

    ReplyDelete
  19. orang tuwer tak sedo diriiii!!!!!
    bungux

    ReplyDelete
  20. no komen,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete
  21. fu-yoh~ manyak terkejut punya fesyen...

    ReplyDelete
  22. lubang kubur asing2..kite blom tentu selamat..jaga diri sendiri udah..mengata pun dosa gak..tgok jew coz ada mata..tp jaga tutur kata,1day kena kt ank cucu kita,baru tau...

    ReplyDelete
  23. ni namanya apam hangit...

    ReplyDelete
  24. apam siap terbelah .. buat malu jer...

    ReplyDelete
  25. jgn kta kt owg nanti u oll cume akn ada ank bni.jd mcm tu mcm na.kubur masing2 jga tpi kain korang

    ReplyDelete
  26. keras btg aku tgk..

    ReplyDelete
  27. Sedap betul apam kak ramlah ni

    ReplyDelete
  28. kalo aku dapat apam dia nih, tak tido mlm le aku kerjakan... hadoi laa..

    ReplyDelete
  29. Kalo aku dapat apam dia nih, mmg tak tdo mlm la dia aku kerjakan... hwah3

    ReplyDelete
  30. Tk laku da ke tayang mcm tu. Mcm tu punya barang, nampak je sedap. Meh try tngk sedap kee. Halahaii bosan beb. Tk stim la tngk lurah ramlah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top