Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

03 August 2009

Gambar Seksi Ibu Manohara, Daisy Fajarina?


Kami sendiri tak pasti apakah motif ibu kepada Manohara iaitu Yang pastinya gambar di atas adalah gambar ibu Manohara dan apa yang aku tak pasti adalah gambar seksi Manohara yang aku postkan di bawah. Apa komen anda tentang semua gambar-gambar di bawah ini?Seksikah dia?? Bagi aku menggelikan.Apa motif dia pun, aku tak tau. Aku rasa dia teringin ikot jejak anak dia kot,nak kawin dengan anak raja.

Dan dengar-dengar cerita,Daisy Fajarina ibu kepada Manohara ni telah membuat statement ingin melawan semula saman yang ingin dikeluarkan oleh Tengku Fakhry ke atas’nya dan Manohara. Malah katanya, dia akan saman semula berkali ganda dari jumlah jutaan ringgit yang dikatakan peguam Tengku Fakhry. Mampukah dia??Kita tunggu je la..






Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

11 comments:

  1. mak Aih.. perutt.. seksi giler bunga Daisy yg separa kuncup ni..

    ReplyDelete
  2. By the way.. tgk la koleksi parfume dia... banyak tak terkata.. mustiborong masa anak dia jadi bini anak raja dulu.. patut ler hutang berjuta..beli parfume rupanya..

    ReplyDelete
  3. Isk brape umur dia?

    Bro, meh singgah site kami dan promote blog nie ^^

    ReplyDelete
  4. seksi,but no komen,ni yg kita rang suka nak tengok ni.kalau bleh bkak habih.lagi gempak. lpah tu lelong kat caw kit..leh

    ReplyDelete
  5. HATI2 LAH KALAU NAK KAWIN ARTIS NI SILAP2 TAK TAHAN LAMA

    ReplyDelete
  6. tak percaya langsung!

    ReplyDelete
  7. ANAK GODA ANAK RAJA MAK NAK GODA BAPAK RAJA

    ReplyDelete
  8. Anak borek mak rintik.

    ReplyDelete
  9. mak ai x beragak!
    ni mesti kes pose sorg2 dlm bilik
    gile da ar perut beragak,
    ade hti plak

    ReplyDelete
  10. boring lar tue
    seksa plak aku rase
    geli pun ader gak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top