Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

28 August 2009

(Panas) Gambar Bogel Mirip Liyana Jasmay



Sekali pandang memang macam Liyana Jasmay. Tapi aku yakin gambar bogel yang heboh dikaitkan dengan pelakon dan penyanyi yang sedang nak 'up' ni bukanlah Liyana Jasmay. Korang nak tau nape aku confident cakap ni bukan Liyana Jasmay? ahahah korang tengok la sendiri kat ketiak minah ni. hitam beb dan tak bercukur.Tapi aku terfikir juga mengenai gambar bogel ni, ape motif sebenar orang yang menyebar gambar bogel yang mirip Liyana Jasmay ni?

Papepun korang layan la gambar bogel mirip Liyana Jasmay selepas membaca entry nie.



Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

20 comments:

  1. ak rse ni bkn dye la....owg len kot...pelanduk 2 srupe....

    ReplyDelete
  2. mane nk dpt pic tnpe censor????

    ReplyDelete
  3. elo bro...bg gallery link utk pic tu..tq

    ReplyDelete
  4. idong tak same laaa

    ReplyDelete
  5. bodoh!! x tw mlu pompuan ni...!!!!

    ReplyDelete
  6. Tak same. Confirm 99%

    ReplyDelete
  7. x sme lgsg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. bkn dia tue org lain jer

    ReplyDelete
  9. xsama la muke cm liyana jasmay...
    geli la tgk dak nih..

    ReplyDelete
  10. sure sgt bukan liyana jasmin..ntah budak hingusan mana ntah..agak2 la jugak...hahahah

    ReplyDelete
  11. eiii , liyana jasmay lebat ke bulu dkt tangan dye ?

    ReplyDelete
  12. ni semua finah liyana x wat camtu la

    ReplyDelete
  13. nie bkn LiyaNa jaSmaY....lain btuL....hish3...sApa laa yg sgguP buat fitnah mcm nie...

    ReplyDelete
  14. memang sah bukan liyana. Tajuk artikel ni pun korang boleh fahamkan ye tak? gambar MIRIP liyana Jasmay.

    ReplyDelete
  15. tgok laa kat bawah tuu... ada beg sekola... liyana bdk skola ke>>???? apa laa tuu pon x prasan.. so nih bukan liyana laa...

    ReplyDelete
  16. bkan dya to org nk jtuh kn mruah dya

    ReplyDelete
  17. Liyana jasmin lagi cute dari budak yang tak tahu asal dia =_= . Dah sah2 ni bukan liyana jasmay

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top