Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

02 August 2009

(Panas) Sah Kamal Dan Intan Ladyana Bercinta


Ini adalah pengakuan diorang sendiri. Percintaan antara Kamal dan Intan berputik apabila kedua-duanya berlakon dalam drama drama aksi terbitan KRU Studios. Cinta lokasi la tu.

Intan mengaku yang kini dia selesa berkawan dengan Kamal dan merasakan hubungan mereka ada keserasian serta mudah berkomunikasi dengan Kamal. Perhubungan mereka tidak berdepan dengan banyak masalah dan menyerahkan masa depan perhubungan ini kepada ketentuan Tuhan. Begitu juga dengan Kamal.

Kamal atau Kamal Adli mula menempa nama selepas menjuarai Hero Remaja 2007/2008, pernah bercinta dengan personaliti TV3,Nur Syahirah Aiyob selama empat tahun ketika mereka sama-sama menuntut di Institut Media Integratif Malaysia (MIIM), Kuala Lumpur. Dan kini, hubungan mereka putus pada awal tahun ini.

Begitu juga dengan Intan Ladyana tanpa berselindung mengakui ikatan cintanya dengan pakar pemakanan, Kevin Zahri sudah hampir enam bulan terputus apabila sebelum itu, hubungannya dengan Kevin semakin dingin kira-kira setahun yang lalu dan memaksa mereka membuat haluan masing-masing.

Hmm, dah tak da jodoh nak buat macam mana kan. Dah kahwin pun bercerai-berai ni kan pula bercinta. Yang penting sekarang masing-masing dah dapat cinta baru dan aku harap hubungan Kamal dan Intan ni kekal la hingga ke jinjang pelamin ye.



Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

9 comments:

  1. cis, intan ladyana memang perampas. setakat muka cantik tapi perangai perampas

    ReplyDelete
  2. intan muka sememeh

    ReplyDelete
  3. body yg sedap intan nih..untung badan

    ReplyDelete
  4. kamal dan intan memang dah jadi couple lah..semalam melodi intan cakap..KAMI MASIH LAGI MENGENALI ANTARA SATU SAMA -LAIN...
    kalau dia bukan couple kamal kenape dia tak bantah statement tu...tapi kesian tengok shera...
    kenape lah kamal break up dengan shera? shera tu dah lah cantik,cute tapi intan pun cantik and cute jugak...terserah kepada kamal...kalau dia dah tak serasi dengan shera nak buat macam mana kan;)

    ReplyDelete
  5. mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  6. AK NI DAH BOSAN DGN PERANGAI ARTIS PMPUAN NI SEMUA..MENJATUHKAN MARUAH ORG PMPUAN SJE..KLU DAH BERCINTA NGAKU JE LAH WAT PE NK NGOROK2..KO IGT ORG MALAYSIA NI MATA RABUN KER...

    ReplyDelete
  7. iiiiiiiiiiiiii,,ap r nak jd dan dnia hbran skunk kan,,kbyakan artis pempoan r ya mnjtohkan mroah n adat melayu kta nyyy

    ReplyDelete
  8. shera skng couple ngn band indie... selalu nmpak dia kat gig2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top