Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

14 August 2009

(Seksi) Gambar Haliza Misbun Berkemban


Wow! Haliza Misbun, seksi nye. Tapi apa nak kisah dengan pelakon perempuan melayu sorang ni. Dia pakai pe pun seksi. Lantak dia la nak pakai seksi ke pe kan tapi sekurang-kurangnya dia kena jagalah adat pemakain orang melayu dan seorang yang beragama islam.

Haliza misbun sudah mencecah 35 tahun dan beliau berlakon dalam filem Andartu Terlampau...21 Hari Mencari Suami baru-baru ini. Gambar Haliza Misbun seksi berkemban di atas adalah gambar semasa shooting untuk drama terbaru beliau. Tapi tidak dimaklumkan tajuk drama tersebut.

Saksikan gambar Haliza Berkemban di bawah lagi.. layan...


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

6 comments:

  1. biarlah die nak seksi.die pun dah tuakan.mungkin dengan cara ni jodoh die sampai ke kn..haha

    ReplyDelete
  2. x heran kot klu dia ni bekemban...
    mmg status dia ratu berkemban pun. sama mcm tiara jaq.

    ReplyDelete
  3. Dah terdesak sangatlah ni.

    ReplyDelete
  4. panas kot tue
    naper x ajak skali

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top