Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

28 August 2009

(Terbaru) Bunga Citra Lestari dan Ashraf Sinclair Kemalangan

http://www.gua.com.my/photobank/2009/3/41/full/MPPB_12598.jpg

Ketika menjalani ibadah puasa hari ke lima, keluarga Bunga Citra Lestari telah mendapat dugaan. Pagi tadi, ketika kita sedang bersahur, Ashraf Sinclair telah mendapat kemalangan jalan raya. Kereta yang dinaiki pelakon dari Malaysia itu telah dilanggar oleh kereta yang berada di arah lain.

Dody menjelaskan, semasa sedang bersama pembantu dan juga pemandunya, kereta Lexus Harrier warna hitam bernombor B 3 ME yang dinaiki Ashraf dilanggar teksi yang datang dari arah berlainan. " Yang bersalah adalah teksi kerana telah melanggar lampu merah," ujar Dody.

Nasib baik juga, keadaan ketiga-tiga penumpang dalam keadaan yang baik sahaja. " Ketiga-tiganya tidak mengalami apa-apa, Ashraf ketika ini sedang beristirehat di rumah," jelas Dody lagi.

Sementara itu, apabila mendengar kemalangan yang dialami suaminya, Bunga terus datang ke tempat kejadian dengan tergesa-gesa. Lantas dia membawa Ashraf ke Hospital MMC dengan segera.


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top