Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

09 September 2009

(Gambar) Aliff Aziz Bercium Dengan Wanita Berbulu

alif aziz bercium

Bulan Ramadhan ni banyak plak gambar - gambar panas yang aku tengok. Haisshh! Kurang la pahala aku. Ahaha. Gambar yang aku postkan nie adalah gambar terbaru yang aku tengok di ohartis. Menurut ohartis, mereka mendapat gambar nie dari seorang pengirim email yang identitinya enggan didedahkan.

Kepada Aliff Aziz aku ucapkan tahniah sebab gambar panas nie dah tersebar di internet. Lepas nie lagi popular la kau. Hehehe. Lagi gambar - gambar Aliff Aziz bercium dengan perempuan selepas ini..

alif aziz bercium

alif aziz bercium

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

35 comments:

  1. aliff,u hv lost my trust but i still luv u ok...

    ReplyDelete
  2. astaga..mmg kurang pahala pose aku...

    ReplyDelete
  3. serious aku kate aku kecewe ngan kau.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. dasar syaitan yang terlepas dari rantai di bulan ramadhan ni...tahniah la, kencing pun tak berapa lawas lagi,popular pun suam2 kuku pastu buat benda mcm ni, mmg glamuor giler...orang yang menghampiri pelacur mcm tu hanya lah manusia yang sifatnya sama mcm jalang juga...syabas alif tanpa ba...ta...

    ReplyDelete
  5. ba,ta,tha,jim,ha,kho,dal...September 11, 2009 at 7:57 PM

    mantap r.ni bnde biase je bg artis.klu xpcaye,tnye la fmly diorg.diorg xkisah pn.tahniah..

    ReplyDelete
  6. egat aliff aziz ni mamat yang okey ajer..mcmne leh smpai jadi mcm nie...ubah la sikap tau demi kebaikkan bersme jaga lah martabat org melayu

    ReplyDelete
  7. wow...aliff. lebih baik u maen i,, pumpuan tuh sial jer....berbulu....eeee...lagi pun u kan artist, tak tau malu ker???/ ehkkk taubat lah....u tak tau kebesaran bulan puasa ker>>>???
    Buat maksiat ni semua neraka lah jawab nya....mayasaallah.......astaga.....biar allah tunjuk apa tuh bulan puasa.....bulan puasa tuh kita buat bakal ibadah...ni maksiat...ya allah,,,astaga!!!

    ReplyDelete
  8. hisyh!!!! aq mmg geram gler ngan isu niey!!! sie2 jer aq sokong ko selme ni tao x??!!! perh wat malu umat islam jew!! aq da ilang fanatik pd ko!!! after niey hope ko dpt musibah yg bapak besar!! baru ko x ttanggung!!

    ReplyDelete
  9. aliff gigi jongang..kena sangat la tu dgn pompuan berbulu yg cm beruk... eeee...bnyk taik gigi... n kutu.... uwekkkk!!!

    ReplyDelete
  10. hahaha..aku sa lucu lak ng peminat2 korang wahai pminat2 aliff..yang korang minat sgt kt dia slom nih apsal??ko knal die pon x..pastu..da dia wt gitu..ko nk mrh2 die lak..dats y kita jgn jdikan org2 yg kita xknal nih sbgai idola..lbih2 lgi artis..mmg xsmua..tp kbnyakan artis xbley pkair...sian korang ekh..

    ReplyDelete
  11. hahahaha..aku ksian sgt kt die hard fan mat aliff nih..yg korang mnat giler kt die slom nih walhal xkanl pon die tu apsal??dats y lau kiter nk jdkan idola..bkn org yg ntah pe2..cari la ulama ke..cikgu ke yg baik utk dijadikan idol..sian korang ekh..sorry la lau mrh..

    ReplyDelete
  12. ini kah artis yang boleh di buat teladan???apa mahu jdi dunia sekarang..

    ReplyDelete
  13. pompuan ni bkn lawo pon.. tergamak aliff ni bercium ek.. alahai..

    ReplyDelete
  14. xsgke aliff leh wat cmni.
    bgs2 ni la idola gadis2 melayu zmn skng.
    mate mesti da bute.
    hdp jd arts semata2 nk wat mksiat cm 2.
    nme je aliff.
    tah2 alif ba ta pn x hafal.

    ReplyDelete
  15. tu baru bulu tgn... bulu bawah tak tau mcm maner.. 3 jam kerja2 menyelak bulu baru nampak kelibat "KELEN..."

    ReplyDelete
  16. semua sporean mcm ni eh ?
    hebat btul bulu tu

    ReplyDelete
  17. Wow!!Asal ni aliff,semua orang minat kat kau,kau buat kite mcm gini.Skarang tak nampak muke pun kat TV.

    ReplyDelete
  18. x da pmpuan len da k??????????????????????????

    ReplyDelete
  19. alif aziz ingat allah jadikan manusia bukannya sempurna jadi jangan kita jadikan diri kita lagi tak sempurna jadikan peristiwa ini sebagai iktibar untuk muhasabahkan dirianda

    ReplyDelete
  20. mremang bulu tengkok aq......dye xpasan ke bulu kat tgn pompuan tuh???aishh....xpham aq....subhanallah...........

    ReplyDelete
  21. sedih lowh aku nengok..
    tp ak dulu mcm 2 gak..and ak dah try tak nk wat ag...

    ReplyDelete
  22. ya allah,ko x sedar dri ko tu owang islam..in
    gat dunia akhirat ........

    ReplyDelete
  23. eiiiiiiyeeekkkkkkk!!!!!!!!!
    alif aziz jijikkkkkkkkk!!!!
    ak minat giler kat ko,
    skang da tak minatttt....

    ReplyDelete
  24. buat per ko cium budak tu ko cium aci cuci toilet lagi cun...

    ReplyDelete
  25. ASALAMULAIKUM..bt ALIFF AZIZ THANKS CZ BT sy JATUH CINTA kat aliff slama nie.sy minat aliff sjak aliff muncul di anugerah o7..sy mnat sngt kat sume lagu aliff..smpai kat bedrom sy pun ada pic aliff.setiap sudut dinding umah sy ada rupa aliff.klu ble bju,slipar,cadar katil,pingan mngkuk pn sy nak ada pic aliff..dr dlu lg sy dh b'cta2 tuk jmpa ngan aliff n klu ble nak jd adik angkt aliff.trus tranglh sy mmg skit ati tngok aliff ngan ma'cik 2..lbih2 lg pas sy bca MANGGA psal aliff JTUH CINTA ngan MIERA LEYANA..MIERA 2 bkannya lawa pn..KECIK2 da pndai pkai seksi2..tpi sy tk ble hlang aliff dr suka dia..never mindla apapn cma stu ja sy nak kta kt aliff.'sesungguhnya allah itu maha pengampun n ingtlh sbsar mna pn dosa hmbany dia psti akn mngampuniny.asal hmbany e2 b'TAUBAT.
    angp sjalh ini adalh 1 UJIAN bt aliff..dn snjata yg amt pnting smsa b'tempur ngan ujian allah ialah DOA dan tawakal.ingat jgn sesekali b;ptus asa.krn org yg d'bnc olh Allah ialah org yg b'pts asa.sy akn trus skong aliff aziz.wlau apapn org ckp,wlau pa pn org ftnah atau gosip sy akn ttp mnat aliff aziz smpai mati..insyallah..bt umie aliff'asalamualaikum ma'cik..sy hrp ma cik b'sbr n bnykkn b'doa kpd allah agar ank ma'cik kmbli spt dlu krn DOA sorg ibu e2 lbih mustajab drpd seribu doa org baik n jgn mrah sngt kt aliff kcian dia..ok lh smpai kt sni jelh.we love u aliff n dn't wory i always behind u..asalamualaikum w.b.t

    ReplyDelete
  26. ALIFF I LUV U SO MUCH..I TAK KESAH APAPN KO BT AKU TTP SYANG KO

    ReplyDelete
  27. uuueekk..nanis aq tnguk gmbo ko ngan pmpuan 2..tp pa ble bt nasik da jd bubuq..mula2 aq tk pcya,tp pas ko bt pngkuan.hancur luluh hatiku.papn kta ni manusia ttp kn bt kesilapan kowg yg kutuk aliff 2 plezz stop itlhcermin dlu dri korng 2.myb lbih dasyat dr aliff..tk bek kowng ckp cm2 kcian aq tnguk aliff kna kutuk..tmbah aq nangis...............uuuueeeeeeeeekkkkkkk.............kowg jgn ingt kowg tk bt pkra cm 2 kowg punya iman bgs sngtlh..pir lah dlu bkn men ngku pmnat fanatik aliff..bru kluar gmbo cengitu dah runtuh'kepada sesape yg kutuk aliff 2 aq ada pantun bt kowg'.....
    listen..
    tarik tali naik kereta
    prasan baik pir lah

    by
    peminat fanatik aliff

    ReplyDelete
  28. aliff aq tetap sayang ko..sbb ko dah aq angp cm abangku sndri..dun wory peminat aliff masih banyak agi tmsuk aq..smoga slpas smue nie..kerjaya aliff tambh cerah..AMINNN

    ReplyDelete
  29. yo bro relax dugaan dari Ilahi bro....don't give up....singaporean tetap sokong kau....btw pasal bulu tangan, perempaun singapore takde bulu tangan lebat gitu sak....lagi2 minah tudung jgn buat kecoh uh pasal singapore ehk malaysia....kite kat singapore tak baut cite pasal mianh korang jgn baut cite pasal minah kite singapore....jgn sampai kite gang masok malaysia

    ReplyDelete
  30. omg aliff didn't expect a decent young boy like u could do all this things...

    ReplyDelete
  31. aliff what the hell are u doing like that stupid...........

    ReplyDelete
  32. bertaubat la dari terus melakukan dosa..dan kembali taat kepada Allah s.w.t dan menyesal dengan bersungguh-sungguh terhadap dosa yang telah dilakukan sama ada dosa besar mahupun dosa kecil serta memohon keampunan dari Allah. Setiap individu disuruh bertaubat untuk menyucikan diri dari dosa besar dan kecil, sama ada dilakukan dengan sengaja mahupun tidak......mudah-mudahan.....

    ReplyDelete
  33. sape name pompuan tu???tu gf aliff ke???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top