Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

23 September 2009

(Gambar) Ning Baizura Seksi Semasa Ed Hardy Grand Opening

ning baizura

Wheww~ So sexy. Macam nigger dah aku tengok kak Ning nie. Tapi gua ada hal dengan gambar seksi nie. Yela kahwin dengan laki mat saleh sepatutnya dia membimbing lelaki dia. Tapi kalau la macam nie gayanya hurmm karam lerr kapal di tengah lautan.Hahaha ape aku merepek nie.

Gambar nie diambil semasa pelancara Ed Hardy di KLCC kalau tak silap aku dalam bulan April lepas kot. Ed Hardy beb! Harga sehelai baju kalau beli gelang emas dapat tebal jari kelingking kot.Ahaha mahal tak hengat beb. Bagi aku mahal la. tak tau la korang anak pakcik kayo nak beli kan.Heheh

Lagi gambar-gambar Ning Baizura Seksi selepas ini..
ning baizura

ning baizura

ning baizura dan ida nerina

ning baizura dan suami

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top