Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

25 September 2009

Gambar Terbaru Scha Alyahya Semasa Hari Raya

scha al yahya

Nasib baik Scha nie dah ada Boyfriend. Kalau tak memang aku dah try dia nie.(Bajet sasa macam Fahrin) Hahaha Walaupun tanpa make up yang tebal Scha tetap cun melecun beb. Aku memang minat Scha nie dari segi lakonan dan style dia. Sempoi je dia kan?

Gambar-gambar Scha Alyahya nie aku ambil dari Facebook Scha sendiri. Aku rasa Scha nie la selebrity yang paling rajin update status dia kat Facebook. Macam nie la contoh artis yang terbaik tuk di contohi kan? Mendekatkan diri dengan peminat secara online jer. Walaupun tak dapat jumpe atleast dapat gak peminat tau pasal selebrity secara online kan? Zaman teknologi kot sekarang.

Lagi gambar Scha Al Yahya di pagi Aidilfitri dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

4 comments:

  1. scha mmg cantik giler... aku mmg suke dia... kalo jd awek aku kn best..

    ReplyDelete
  2. aku pun sme klu aku ni dah besar dah lme aku try scha

    ReplyDelete
  3. nasib aku sekolah lg....klau x jd dh girfrend aku..

    ReplyDelete
  4. aku lak..nasib die xperasam aku coz aku nie xtinggi mana..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top