Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

14 September 2009

(Gosip) Artis Putus Tunang Kerana Cinta Songsang

CERITA artis ini putus tunang pernah menjadi mainan mulut teman CAK. Khabarnya hubungan itu berakhir kerana tiada keserasian, malah artis ini dilihat tenang dengan ketentuan itu

Bagaimanapun lain pula cerita yang CAK dengar daripada satu sumber yang boleh dikatakan rapat juga dengan artis ini. Rupa-rupanya artis ini memutuskan pertunangan kerana hatinya terpaut dengan seorang pendatang baru yang boleh tahan comel.

Yang membuatkan cerita ini sensasi, artis itu berkenan dengan rakan sejenis. Kalau tak salah, CAK pernah dengar selera artis ini agak luar biasa tapi apabila perkara itu dibangkitkan, dia nafi sekeras-kerasnya.

CAK difahamkan, cinta songsangnya bagaimanapun tidak berbalas. Pendatang baru yang ‘diburu’ artis ini khabarnya dalam ketakutan dan berusaha mengelak bertemu dengannya.

Gara-gara tidak mahu terjebak dengan gangguan songsang, dia yang sebelum ini menetap dengan artis ini sanggup berpindah ke rumah saudaranya.

CAK gelak guling-guling apabila dengar perkhabaran ini. Ada juga yang sanggup mempergunakan kelebihan yang ada pada diri untuk menarik minat orang disukai supaya rapat dengannya.

Sebelum ini CAK ada juga dengar artis ini cuba mendekati artis program realiti dengan bantuan seorang pengacara, namun tidak diendahkan.

Siapah artis nie? jom kita meneka


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

1 comment:

  1. korang nk tau tk cara jadi cantik dalam 3 minit ?
    cuba korang tengok blog ni,mesti korang terkezzut :-

    http://cantikmenawan3minit.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top