Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

15 September 2009

(Panas) Erra Fazira Kena Saman dengan Syarikat Kecantikan

erra fazira

Baru je Erra buka mulut pasal nak melantik peguam menyiasat status dengan bekas rakan kongsi Ferra Kosmo Look, pihak terbabit telah terlebih dahulu mengemukakan surat saman. Memang cergas sungguh syarikat nie. Laju sungguh buat kerja.

Menurut Erra dia dan Ferra Kosmo Look telah bkerjasama menghasilkan produk kecantikan dan penjagaan kulit di bawah jenama ‘Ferra Kosmo Look’. Walaupun Erra dah menarik diri nama beliau masih diguna pakai oleh syarikat tu.

Difahamkan Erra telah mengemukakan surat permohonan untuk menarik diri daripada kolaborasi tersebut namun hingga ke hari ini belum mendapat hitam putih mengenai status permohonannya itu.

Tau2 Erra dah nak kena saman je. Tapi Erra tenang je dengan situasi nie mungkin disebabkan dia di pihak yang benar kot. Pape pun all the best tuk Erra Fazira. Jangan kena saman lak nnt abih x beraya la nnt.


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top