Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

08 September 2009

(Video) Apabila Awek Sendiri Menarik Kemaluan Anda

tarik kemaluan

Adakah anda suka jika kemaluan anda di tarik oleh teman wanita anda sendiri? Jika anda suka anda adalah seorang lelaki yang sejati dan bukan nyah nokss gitu.muahaha. Memang idaman seorang lelaki jika awek sendiri menarik2 kemaluan lelaki. Tetapi video di bawah menerangkan bahawasanya seorang gadis akan menjadi penarik kemaluan yang ganas jika seorang lelaki itu sangat bengap dan dayus.

Lihat sahaja pergaduhan di antara lelaki dan aweknya mengingatkan aku kepada zaman kanak2 aku. Macam mak aku pukul aku kalau aku mandi sungai. Memang teruk la aku kena pukul.Ahaha.

Agak bengap juga aku tengok lelaki nie. Teruk dia kena lempang dan dipukul. Pastuh guna kasut plak tuh. Isk isk ape la dayus sangat laki cina nie. Belum kahwin lagi dah jadi camni. Yang aku tak boleh blah perempuan nie terlalu geram sangat sampai dia menarik biji dan kemaluan lelaki nie. hahah. lelaki ni plak wat bodo je.

Lelaki ni sebenarnya duda dan ada dua orang anak. Dia jatuh cinta dengan perempuan yang suka tarik-tarik kemaluan lelaki ni. Mungkin masa mula-mula dulu dia buat lembut-lembut. Muahaha! Tapi tidak sekarang, dia suka guna cara kasar. Ahahaha! Dahlah diorang ni bekerja dalam satu firm company. Tak tahulah macam mana kehidupan lelaki ni. Mungkin trauma bila berada dalam genggaman awek dia. Ahaha!

Pape pun saksikan video tarik menarik, lempang dan pukulan seorang wanita singaporean selepas ini.



p.s : Bulan puasa nie aku minta maaf jika posting2 aku disini tidak mencapai citarasa korang.

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

6 comments:

  1. bodoh nye jantan ni..
    ikot je ckp betine 2..
    da kne gune2 pe??

    ReplyDelete
  2. a'ah beb.. aku yg pompuan ni pon takut bile tengok.. kesian lak yg kat laki tu.. tp awat jd bodoh sgt...

    ReplyDelete
  3. beng..da kn pukul pon biaq lagi..die tak sakit ke?

    ReplyDelete
  4. sian aku tgk lelaki tu..

    ReplyDelete
  5. ha ha kene queen control bangang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top