Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

01 November 2009

Gambar-gambar Perkahwinan Akhil Hayy dan Wahida

Gambar perkahwinan Akhil Hayy dan Waheeda

Setelah tiga bulan bernikah akhirnya Akhil Hayy dan Waheeda melangsungkan majlis perkahwinan mereka di Dewan Guthrie, Bukit Jelutong, Shah Alam, semalam (30 oktober 2009). Kedua-dua pasangan pengantin baru ini bernikah pada 16 ogos yang lalu dengan penuh kontroversi dan baru kini melangsungkan majlis resepsi perkahwinan mereka yang dihadiri lebih kurang 2000 tetamu.

“Ikutkan kami hanya nak buat majlis nikah dan makan-makan tetapi atas permintaan kedua-dua belah keluarga, kami akhirnya bersetuju untuk melakukan majlis resepsi ini.

“Kami bukannya bersanding tetapi lebih kepada mengeratkan silaturahim dan pelamin sekadar untuk bergambar,” kata Akhil Hayy.

dan kata Waheeda pula dengan nada gembira,

“Kalau dulu, iman dan nafsu saya berbolak-balik tetapi sekarang banyak yang saya pelajari dari suami seperti tanggungjawab kepada Allah, suami dan keluarga,”.

Tahniah aku ucapkna kepada 2 mempelai. Semoga lepas niE kuEangkan kontroversi dan aku ucapkan semoga kekal hingga akhir hayat. Pape pun jom lihat gambar-gambar perkahwinan/persandingan Akhil Hayy dan Wahida baru-baru nie di bawah selesai membaca entry nie..

Gambar perkahwinan Akhil Hayy dan Waheeda

Gambar perkahwinan Akhil Hayy dan Waheeda

Gambar perkahwinan Akhil Hayy dan Waheeda

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

12 comments:

  1. benci tengok....muntah

    ReplyDelete
  2. secara mata kasar....kebahagiaan diatas tangisan org lain....tapi kebenarannya hanya mereka yang tahu....apapun semoga semuanya diberkati..amin

    ReplyDelete
  3. eeeeee geli tengok.... geli sangat2, nak muntah darah sume ade.... geli23... x malu

    ReplyDelete
  4. tolong aaaaaaa wei gelinyerrr ak... tolong2 pompuan $%^&*% mmg sesuai ngan jantan $%^&*#

    kebahagian atas penderitaan org lain...

    die mmg nk kawin ngan pompuan nie... waktu still husband maiza pon die selalu tak blk umh kn?, leh kuar malam ak ngan pompuan tu kat pantai lak tu... pehhhh mmg #%^^^%%$$% tak tau nk ckp dh.. GATAI MEGELA....

    ReplyDelete
  5. gedik... bukan main lg sengih cm kambing si waheeda nie ha... tak sangka cm nie waheeda... dulu ak minat kat die... but not now.. ak cukup benci.... mau klo terjumpe die ak ludah kat muke die.... huahuahua... KEBAHAGIAN DI ATAS TANGISAN ORANG LAIN... mmg gedik n miang masing2....

    ReplyDelete
  6. secara personal..aku pon memang geram gak tgk drg ni...penafian dari waheeda wat aku geram..tau2 da gedik nk kawen..tp..kite pn sebenarnye xtahu apa yg berlaku..hanya mereka saja yang mengetahui..xtau sape yang salah..papepun..moga bahagia hngga akhir hayat

    ReplyDelete
  7. hipokrit!! menyampah..meluat..kalu dh xsuke pun xyahla nak buruk2kan ex sampai anak2 pun di interview dan memburuk2kan ibu sendiri..cmni ke sifat seorang ustaz..

    ReplyDelete
  8. KALO PAK IMAM PUN BOLEH HILANG NAFSU NIEKAN PULAK USTAZ TAK BERTAULIAH NIE.... SELALUNYA KALO GEMBIRA DGN PENDERITAAN ORG LAIN TAK GUNA GAK....

    ReplyDelete
  9. tah la weiiiiiii... aq pown x tau... dlu aq pun ske kat 2 org 2... tp pas jdk bnda nie aq pun x ske....... but aq still doakn they are will happy ble dah wat kpu2san nie.. n utz akhil jgn wat hal ag............... budak baik :-)

    ReplyDelete
  10. asal byk sgt anoymous ni..ex akhil ker?(no comment)

    ReplyDelete
  11. salam.. sape yg classified u ni ustaz en. akhil hayy?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top