Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

26 December 2009

Gambar Seksi Nurul Syuhada Pengacara Tv3

nurul syuhada

Betul ke ini gambar pengacara dan personaliti Tv3 Nurul Syuhada Nurul Ain yg cun melecun tu? lihatlah betapa cantik dan gebunya kulit dia ni,,rasanya dah biasa kita lihat gambar-gambar begini ditangkap oleh artis-artis kita untuk tatapan peribadi, tetapi tidak tahu macamana gambar-gambar "cam-whoring" sebegini boleh terlepas untuk tatapan umum? Gambar ini pun diambil dari sumber yang mungkin boleh dipercayai. Tetapi rasanya macam tak ada salah kot dia ambil gambar macamni sebab tiada unsur-unsur yang patut di censored pun kan tambah lagi dia ni memang cun dan tidak sakit kot mata untuk memandang.

Nurul Syuhada ini rasanya pernah kecoh dengan gosip kononnya bakal bertunang dengan angkasawan kedua negara Mejar Dr Faiz Khaleed,tetapi putus ditengah jalan. Khabarnya kini Nurul dah pun mendapat pengganti iaitu student Unicef bernama Raja Amir. Betul atau tidak mereka sajalah yang tahu.

nurul syuhada

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

7 comments:

  1. i dont think ini dia... sebab peha Syuhada besar..heheheheh but dunnolah kalau gbr latest dia.. she's pretty tho..

    ReplyDelete
  2. dapat gesel celah tu sedap ni kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top