Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

29 May 2010

Gambar Seksi Farahdhiya

gambar-faradhiya-seksi
Sumber gambar dari manggaonline

Gambar seksi artis lagi? hahaha.. Kali ini aku dapat sumber gambar artis-artis yang panas jer la. Nak buat macam mana kan..Sebelum ini aku de postkan gambar seksi Rozita Che Wan dan Azza Elite memakai skirt, Kali nie gambar Farahdhiya pula menjadi tatapan para pelawat blog aku yang bijak pandai lagi comel.

Gadis kacukan melayu-inggeris ini dilahirkan di Itali kalau tak silap. Farahdhiya ni sudah ada teman hidup ke belum eh? erkk! Rasa aku belum ada lagi kot. Siapa-siapa yang tahu dipersilakan mengomen di ruangan komen okeh?

gambar-faradhiya-seksi

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top