Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

08 August 2010

Pembaca Berita Astro Awani Kantoi Tak Pakai Bra?

Gambar ini diambil dari Forum Cari. Apa la nasib pembaca berita ni kan? Kesian pula aku tengok. Nampak dari gambar macam tak pakai je sebab ada 'sesuatu' yang tersembul. Tapi posisi kedua-dua nampak tidak seimbang.hahaha.Korang nilaikan lah sendiri. Sebab aku tidak menahu pasal aset perempuan nih..errk!

Papehal pon pihak Astro Awani kena lah berjaga-jaga dalam aspek penampilan pembaca berita mereka nih. Sebab bukan mak-bapak orang je tengok berita, kanak-kanak pon ada yang tengok gak.








Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

8 comments:

  1. yg timbul tu bkn ye sebab x pakai bra, tapi tu lipatan baju,cube perati sebelah kanan, pun sama. laju je fikir ke lain korang ni.. hee

    ReplyDelete
  2. itu jahitan baju laa..adoii..baju perempuan mmg byk camtu..ape la..

    ReplyDelete
  3. tu sbnarnya lipatan ke bhgian dlm baju...mmg dijahit gitu...

    ReplyDelete
  4. risau kanak2 tgk ke bapak kanak2 tgk ? kanak2 kalau tgk xtau nak pikir pape pun , lagipun kanak2 jarang tengok berita2 camni , bapak kanak2 je suka tgk n pk bukan2 . apeeelaaaa .

    ReplyDelete
  5. Jahitan fesyen baju je tu...ish3

    http://panduanservisblog.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top