Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

16 January 2011

Gambar Seksi Hanez Suraya Dalam Majalah 'Playboy Malaysia'

Macam biasa, gambar-gambar yang di keluarkan oleh majalah Mangga mesti lah 'panas'. Aku tengok dah macah majalah Playboy tapi versis Malaysia. Mana tidaknya, gambar-gambar yang di ambil semuanya seksi-seksi belaka.

Saksikan'lah gambar yang seksi oleh artis yang suam-suam kuku ini. Apa yang aku lihat, bakat'nya hanyalah ber'pose'kan aksi dan pakaian yang menghairahkan. Berlakon takde lah sehebat mana.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Hanez Suraya ni pernah berlakon drama bersiri Ezora. Hanez ni jarang berlakon dan bukanlah artis yang dikategorikan popular pon tapi dia ni ade ‘pakej’ untuk pergi jauh dalam industri hiburan kalau dia betul-betul serius berlakon.

p/s: Nasi lemak 20 sen je?

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

3 comments:

  1. adeshhhhhhhhh..potong markah pahala aku nih..

    ReplyDelete
  2. shantek tau dia ni..dia ni myfriend punya sister..

    ReplyDelete
  3. Taubatlah wahai perempuan Islam sebelum kematian besok hari..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top