Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

28 June 2011

(Video) Rakaman CCTV Guru Di Samun 4 Orang Bersenjatakan Parang

Hari ini (28 jun 2011) gempar dengan kes samun 4 orang bersenjata terhadap seorang guru di Taman Melawati, Gombak. Buletin Utama tv3 semalam sudah menyiarkan video CCTV yang berjaya dirakamkan oleh jiran mangsa . Saksikan video rakaman CCV guru disamun di bawah.


Kalau benda nak jadi, jadi jugak ye tak? Oleh itu selepas ini haruslah berwaspada jika korang nak keluar rumah tu ye. Selalu jadi rompakan camni aku tengok di waktu pagi, waktu orang nak pergi kerja, anta anak-anak pergi sekolah. Sebelum ni aku tengok dah video macam ni, tapi situasi tu mangsa baru nak buka pintu pagar.

Ngeri apabila aku tengok video rakaman CCTV samun di atas. Kalau kena kat aku, aku pasrah je la, bagi je la apa yang ada masa tu. Kalau korang pula, macam mana nak handle jika korang dalam situasi mencemaskan ni? Any idea? sila bagi di ruangan komen. Kalau yang pernah rompak juga sila sharekan detik-detik cemas korang masa tu.

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

1 comment:

  1. xsangka kan...depan umah lak tue huhuhuhu dunia skang...mcm2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top