Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

23 July 2011

(Gambar) Keluarga Siti Saleha @ Nora Elena

gambar keluarga siti saleha @ nora elena

Siti Saleha yang sudahpun dikenali ramai menerusi drama Nora Elena kini menjadi perhatian ramai. Nora Elena memang terbaik aku sendiri tengok juga kadang-kadang kat tv3 kalau aku balik keje awal. Kalau tidak aku follow je tweet kat twitter update pasan Nora Elena. Hehe

Tahniah kepada Siti Saleha kerana membawa watak Nora Elena dengan baik sekali. Sekarang ni memang ramai yang nak tengok gambar-gambar Siti Saleha dan sekarang ni aku letak gambar keluarga Siti Saleha sekali. Layannzz..

gambar keluarga siti saleha @ nora elena

gambar keluarga siti saleha @ nora elena

gambar keluarga siti saleha @ nora elena

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top