Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

25 August 2011

Gambar Terbaru Memey dan Anak Norman

Image Hosted by ImageShack.us

Gambar terbaru ini nampak lebih mesra dari gambar-gambar yang aku postkan sebelum ini. Gambar di atas sudah terlihat bahawa anak-anak Norman sudah boleh menerima Memey sebagai mak tiri tak lama lagi. Harapnya kemesraan Memey Suhaiza terhadap anak-anak Norman Hakim dan Abby Abadi tu lahir tulus ikhlas dari hati atau dalam erti kata lain bukan dibuat-buat.

Lihat beberapa lagi gambar Memey Suhaiza yang mesra dengan anak-anak Norman Hakim kat bawah ni yang mana kesemuanya dimuat-naik sendiri oleh Memey Suhaiza kat Facebook’nya.



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

2 comments:

  1. bagusla kalau anak-anak pun dah ok kan..buat ape nak gaduh2 lagi..make things better..

    ReplyDelete
  2. bagus lah..diorang pun dah bahagia sekarang. kita perlu berdoa je lah semoga kasih sayang memey pada ank2 tirinya berpanjangan dan bukan hanya sementara. amin...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top