Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

16 August 2011

Lagi Gambar Jasmin Hamid Yang Seksi Dalam Mangga

Jasmin Hamid

Sebelum ni Jasmin Hamid tampil dalam photoshoot yang mendedahkan susuk tubuh badannya, tapi sekarang ni beliau tampil aksi yang lebih 'sopan' sedikit. Haha. Yelah bulan-bulan puasa ni nak pose aksi-aksi yang tak munasabah batal pula puasa korang nanti.

Selepas tragedi air panas yang terkena di kaki Jasmin Hamid tempoh hari, beliau tidak lagi menunjukkan peha beliau yang gebu kerana peha beliau dalam proses pemulihan. Mungkin selepas ini. Mungkin. Saksikan satu lagi gambar yang aku cedok dalam mangga online.


Jasmin Hamid

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

2 comments:

  1. geram nak buka puasa dengan sepasang mangga dia yang nampak lazat giler tu

    ReplyDelete
  2. dapat jilat sedap

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top