Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

08 September 2011

Video Seorang Lelaki Memegang 1000 Payudara Perempuan


Gila la mamat ni. Memang terkejut aku tengok video seorang lelaki yang bernama Sam Nickel ni. Ada yang memegang, memicit, menyentuh payudara 1000 perempuan. Tujuan beliau membuat perkara yang tak kurang bijak ini adalah untuk menyokong PM Vladmith Putin supaya beliau dapat menyalurkan "kuasa penyokong" kepadanya dengan hanya berjabat tangan.

Beliau juga mengatakan, bukan senang untuk dia mencapai sasaran 1000 perempuan membenarkan payudaranya dipegang. Beliau bertanya 6000 perempuan untuk mendapatkan 1000 payudara. Memang takde otak la dia ni. Kalau kat Malaysia memang kena parang la wei. Saksikan video seorang lelaki memegang 1000 payudara perempuan selepas membaca entri ini.

Amaran: video tidak sesuai ditonton untuk budak-budak sekolah. okbai.

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

1 comment:

  1. kalau di malaysia nia, confirm this guy kena pelempang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top