Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

18 October 2011

(Gambar) Neelofa Yang Super Hot Memegang Senapang Paintball



Cantik sungguh aku tengok Neelofa ni. Aku nampak bakat lakonan yang ada kat Neelofa ni dalam drama Tahajjud Cinta memang terbaik. Masa kena goda dengan ustad tu korang tengok tak? Hehe.

Walaupun Neelofa bergambar dengan memakai baju Paintball, beliau tetap cantik! Buat mereka yang tak tahu, Neelofa sukakan aktiviti lasak, dia tak kekok pun untuk memanjat, menunggang ATV, skuba dan melakukan aktiviti yang boleh dikatakan ektreme. Ayu-ayu pun, tegar gak jiwa dia ni.

Meh layan Neelofa dalam aksi sebagai pemain paintball.




Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top