Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

28 November 2011

Artis Kantoi Bawa Kondom Dengan Kekasih

Siapakah artis yang dikatakan kantoi dengan kekasih sendiri bawa kondom di ruangan SS di harian Metro?

Ternganga mulut SS bila sumber menyampaikan cerita ini kepada SS. Macam susah nak percaya. Tak mungkin aktor kacak sedang meningkat naik ini berkelakuan sedemikian rupa. Apatah lagi umum tahu akan keperibadiannya yang bagus dan kuat pegangannya.

Menurut sumber, sikap buruknya itu juga antara menjadi punca mengapa hubungannya dengan bekas kekasihnya putus. Malah dia tidak boleh lari apabila buah hatinya itu sendiri menemui bukti.

Tentu ramai ingin tahu apakah sikap buruk aktor yang SS maksudkan ini sehinggakan kekasihnya itu mengambil keputusan untuk meninggalkannya dan
tidak lagi bersama.

Cerita sumber yang rapat dengan pasangan ini memberitahu yang kekasih kepada aktor terbabit ini terjumpa kondom dalam begnya. Perkara itu menyebabkan kekasihnya naik hantu apatah lagi alasan diberikan aktor terbabit kepada kekasihnya tidak masuk akal.

Kata sumber itu lagi, sebaik terjumpa kondom dalam beg aktor itu, kekasih hatinya terus berdepan dan bertanyakan mengapa ‘benda’ itu perlu ada dalam begnya.

Waktu sama, kekasihnya itu sudah pun mendengar cerita mengenai aktor terbabit sedang menjalinkan hubungan dengan seorang pelakon wanita yang bergandingan dengannya.

Walaupun perkara itu tidak benar, tetapi apabila terjumpa kondom dalam beg aktor terbabit menyebabkan kekasih hatinya itu berasa sangsi.

Apabila ditanya mengapa aktor terbabit membawa kondom di dalam beg, alasan diberikan adalah dia memang suka kerana bentuk sarung mencegah kehamilan itu nampak comel apabila ditiup seperti belon.

Mendengarkan alasan diberikan itu membuatkan SS rasa hendak pecah perut tergelak. Memang tidak masuk akal langsung alasan diberikan itu dan sudah tentu alasan diberikan itu membuatkan kekasih hatinya bertambah naik darah.

SS dengar juga cerita bahawa sekarang ini hubungan aktor itu dengan kekasih hatinya itu sudah lama berakhir dan kini masing-masing membawa haluan sendiri.

Credits: hmetro.com.my

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top