Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

11 November 2011

Gambar Terbaru Fasha Sandha Yang Seksi Di Parti Pelancaran Majalah LISA Versi Malaysia

Berdarah hidung aku bila tengok gambar Fasha Sandha ni. Beliau tampil di Parti Pelancaran Majalah Lisa yang diadaptasi dari keluaran negara. Menurut rotikaya, selain Fasha Sandha ramai lagi artis kelihatan di parti yang berlangsung di Intermark, Kuala Lumpur. Selebriti yang memeriahkan lagi parti itu adalah Lisa Surihani, Nur Fazura, Liyana Jasmay, Awal Ashaari, Sazzy Falak dan Shaheizy Sam.

Apabila tengok gambar Fasha Sandha ni aku rasa beliau dah macam 'berisi' sedikit. Tapi sangat sesuai dengan pakain tersebut. Selain dari Fasha Sandha, Liyana Jasmin juga pernah mengenakan pakaian yang hampir seripa yang menunjukkan kulit belakang. Layan lagi beberapa keping gambar Fasha Sandha seksi selepas ini.



Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

18 comments:

  1. x la cantek mana...huhu...buruk nyer body

    ReplyDelete
  2. bila fasha sandha dh btaubat 1 masa nanti pasti dia tsangat malu melihat gambar ni..bdoalah supaya cpt2 dberi hidayah..bkn ape..takut x sempat jewwww.....

    ReplyDelete
  3. badan cam jantan pn ade..... geli la aku tengok. nak tayang kot cantik xpe... bile la ko ni nk bertaubat fasha oi...

    ReplyDelete
  4. allahhuakbar..!!!

    ReplyDelete
  5. insyallah,doakan yang terbaik utk dye..jgn kutuk2...ape yg berlaku pasti ade himahnyer..wallahualam..

    ReplyDelete
  6. yang indah datangnya dari Allah..

    ReplyDelete
  7. kalau dh dedah sana sini bukak aje sumer wat pe nk cover2 yg depan tu······· pahala tak dapat gak·····taubatlah sebelum terlambat , mana mak bapak dua nk sorok muka, shameless

    ReplyDelete
  8. kalau body cantik takpe gak...ni offside je...linesman pon angkat flag, lalu ref pon tiup wisel...

    ReplyDelete
  9. hampir terlanjang,media tak buat isu pulak,klu artis lain,dh kecoh satu malaya.mentang2 la pompuan ni nk kawin dgn jutawan,media buat buta je

    ReplyDelete
  10. fasha2..ape nk jdilah ngan pmpuan nie..brtaubat la..x rse ke yg dunia nie dah nk kiamat..isshhh!

    ReplyDelete
  11. wow mmg seksi n seksa... tpi mesti yg masuk komen ni org pompuan jer...yg puji tu mesti lelaki laa hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la...i pun puji juge...i pompuan...cantik fasha...

      Delete
  12. fasha hitam legam. ha ha

    ReplyDelete
  13. Maskulin ekekekeke

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top