Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

28 November 2011

Nazmi Faiz Mansor Sudah Ada Teman Wanita?

Siapakah girlfriend Nazmi Faiz Mansor?

Kepada wanita, perempuan sila sediakan tisu siap-siap sebab entri ini melibatkan jiwa dan hati kalian semua. Pemain muda Malaysia yang sedang meningkat naik iaitu Nazmi Faiz Mansor sebenarnya suda dimiliki oleh seorang awek. Aku harap korang jangan melalak lebih-lebih kerana Nazmi masih kecil dan awek beliau ini dikatakan duduk di luar negara.

Kalau korang nak juga tahu siapakah awek, girlfriend ataupon cewek Nazmi ni sila tengok link facebook yang akan aku bagi di bawah selepas membaca entri ini sepenuhnya. Aku harap korang tak menangis.

Facebook Girlfriend Nazmi - Nadia Ismail 

Lawa juga orangnya. Aku dah add dah beliau sangat friendly. Sila lah add facebook beliau di atas. LOL

Sumber lawak jenaka nok hare: Carigold.com LOLOLOL

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

4 comments:

  1. Awek dia nama eryn.. agak hot.. sbaya dgn dia

    ReplyDelete
  2. cemburunya..awek dia mesti cantikkan?

    ReplyDelete
  3. mesti cantik ....mungkin sebayer kot ngan dier

    ReplyDelete
  4. mesti cantik.....mungkin sebaye kot ngan dier(nazmi)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top