Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

24 January 2012

Gambar-Gambar Seksi Neelofa Yang Menggoda Jiwa Lelaki


Sungguh cantik dan menawan siapa yang tak kenal Neelofa dia adalah slowpoke. Gambar terbaru Neelofa yang seksi ni adalah keluaran dari majalah In Trend bulan Febuari yang akan datang. Melihat dari gambar-gambar Neelofa ni, jiwa aku seolah-olah menggeletar dek kemontokan yang beliau miliki. 

Neelofa adalah juara bagi Dewi Remaja 2010, kini Neelofa merupakan artis yang sedang meningkat namanya. Banyak tawaran-tawaran yang diterima olehnya menjadi pengacara, berlakon, modeling dan yang terbaru melalui KRU. Wah bukan main banyak lagi lah. Mungkin sebab Neelofa ni cantik orangnya, bentuk badan pun ada pakej. Ye la, Neelofa, perjalanan masih jauh lagi, diharap Neelofa boleh menjaga hati peminat Neelof. 

 Lihat lagi beberapa gambar Neelofa yang seksi selepas membaca entri ini sepenuhnya. Harap adik-adik korang tidak bangun selepas melihat gambar Neelofa. OKba





Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

3 comments:

  1. malaysia low class, macam ni pun satu malaya kata lawa?!

    ReplyDelete
  2. TEMPAT WANITA YANG TIDAK MENUTUP AURAT ADALAH NERAKA JAHANAM

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top