Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

06 January 2012

Gambar Rozita Che Wan Yang Dulu Nampak Lain


Gambar ni aku ambil dari blog bekas tunang Fahmi Apek iaitu Jejariruncing. Beliau berkata, gambar ni adalah gambar lama yang diambil di satu majalah yang lama. Apa yang aku nampak disini, terdapat banyak perubahan yang ketara antara gambar di atas dan gambar terbaru Rozita Che Wan. 




Aku macam what the fish, gambar lama tak cun langsung. Korang tengok perbezaan yang amat ketara gambar di atas dan gambar di bawah.Tapi aku nampak yang perbezaan pipi Rozita Che Wan macam tebal sikit dari sekarang ni. Bibir pun macam dah nipis sikit. Apa tips akak boleh berubah macam tu? Makan jamu moden ke?


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

2 comments:

  1. mcm2...ape la ko komen tu mcm bodo je..tutup aurat lg bgs..

    ReplyDelete
  2. ape2 la cik wan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top