Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

14 January 2012

Gambar Rozita Seksi Pakai Skirt Pendek Di Majlis Hari Jadi


Rozita nampak muda dalam gambar di atas dengan dress hitam yang singkat menampakkan peha gebu beliau. Yang pasti ramai lelaki-lelaki yang geram dengan Rozita lepas tengok gambar ni. Tehee. Menurut Mangga Online majlis ulang tahun yang bertemakan 'gaya remaja' di birthday party seorang Ryzal Jaafar di sebuah kelab baru-baru ini. Sekali pandang tak ubah seperti pakaian anggota kumpulan wanita K-pop.

Memang cantik Rozita Che Wan ni kan? Tapi aku tak suka dengan kontroversi yang beliau sengaja atau tak sengaja buat, iaitu suka berkawan rapat dengan seseorang lelaki seperti sepasang kekasih dan bila ditanya wartawan beliau tidak pula berkata mereka tengah bercinta. Padahal bila di tengok gambar yang tersebar memang nampak macam seorang kekasih yang bahagi.


Dikatakan pasangan yang rapat dengan Rozita Che Wan iaitu Zain Saidin tidak kelihatan pada majlis tersebut. Tak tahu la dia tengah buzy ke masa Rozita sibuk ambil gambar ni kan? huhu. Layan lagi sekeping gambar seksi Rozita Che Wan memakai dress skirt pendek hitam selepas ni.

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top