Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

11 May 2012

Ag Coco Upload Gambar Adira AF Di Instagram. Dikatakan Bercinta Dengan Adira AF?


Sapa yang tak tahu instagram tu apa, sila duk diam-diam, bertenang dan sila google intagram. Aku dah lama perati Ag Coco di Instagram dan beliau sering menaik turun gambar beliau bersama Adira dan memberi caption yang comel-comel je untuk gambar beliau dan Adira. Ada ke yang tak kenal Ag coco ni sapa? Ag coco ni adalah gitaris untuk Hujan Band la uols.

Bagi aku Adira dan Ag Coco sangat sesuai. Kalau diorang bercinta pun apa adahal. Masing-masing pun single dan mempunyani minat yang sama. Adira penyanyi, Ag coco pula gitaris. Lihat lagi 2 gambar Ag Coco dan Adira selepas ini.





Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

4 comments:

  1. hahaha amik kat forum cari...

    ReplyDelete
  2. hey adira ag ak punya...hahaha

    ReplyDelete
  3. alahai Zack.. kna tggl jgk akhirny..ahaks.dlu poyo sgt dpan kwn2..yela..brcinta ngan artis.. smpai brgduh2 ngan kwn sndri..pengkid je pun..smpai ble nk lwan dgn lelaki..kpd zack..udah2 lah berangan jd lelaki...klo dh betina 2 betina gak..jgn berangan jd jantan n bajet hot smpai gf org pn ko nk kebas ye...

    ReplyDelete
  4. arghhhhhh......melepas saya.......AG saya punya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top