Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

12 July 2012

Gambar Bekas Isteri Redza (Suami Irma Hasmie) Tersebar

Panas. Gambar bekas isteri Redza sudah tersebar. Di bawah terdapat beberapa keping gambar bekas isteri pertama beliau yang bernama Farah Diana. Menurut blog oppsmedia, sebuah laman web butik telah mengeluarkan gambar perkahwinan Redza Syah dengan Farah Diana di Lembah Jaya Selatan, Ampang.

Ibu Irma Hasmie sebenarnya sudah mengetahui menantunya berstatus duda. Bagaimanapun, ibu Irma Hasmie tidak pasti tarikh perkahwinan Redza melangsungkan perkahwinan dengan bekas isteri beliau. Sumber dari opss media juga mengatakan (kenalan rapat Redza) yang Redza memang pernah berkahwin. Dikatakan, Farah juga turut hadir sebagai tetamu semasa perkahwinan Redza dan Irma berlangsung.

Walaubagaimanapun, semoga pasangan pengantin baru Irma dan Redza ini akan terus kekal bahagia selamanya hingga ke akhir hayat. Dipercayai pasangan ini sedang berbulan madu di Australia.
Gambar Bekas Isteri Redza Suami Irma Hasmie Tersebar
Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top