Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

07 October 2012

Gambra Emma Maembong Berpeluk dan Dicium Teman Lelaki

Gambar mesra seperti pasanga yang sudah berkahwin ini dirakam ketika Emma Maembong berusia dalam 14 atau 15 tahun. Gambar beliau berpelukan dan bercium ini dirakam ketika mereka bercuti bersama.

Menurut Emma lagi, beliau mengaku bahawa gambar beliau berpelukan dan bercium bersama seorang jejaka itu adalah beliau;
Memang semua itu gambar saya bersama kekasih tetapi gambar itu diambil ketika saya berusia 14 dan 15 tahun. Saya akui ketika itu saya berkelakuan sebegitu disebabkan culture shocked bila baru saja mengenal dunia. Saya akui gambar itu satu kesilapan dan saya anggap itu semua kisah silam saya yang saya tidak perlu ulangi lagi kerana saya kini sudah berubah. Saya kesal apabila gambar itu tersebar di waktu saya baru sahaja hendak menempa nama dalam industri, saya anggap ini dugaan dan pasrah dengan apa yang berlaku.
Walaupun gambar tersebut agak menimbulkan kontroversi, Emma memberitahu bahawa beliau kini sudah berubah dan mengharap peminat-peminat tidak menghukum kisah yang lalu.
Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja. Saya dan kekasih saya sudah berkawan sejak dari sekolah lagi, namun kami sudah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu. Lagipun kini saya sudah berubah dan telah pun cuba berubah dengan tidak lagi memakai pakaian seksi serta tidak beraksi seperti di dalam foto itu lagi. Hukumlah diri saya sekarang, bukan hukum kisah silam saya.
Lihat lagi beberapa gambar kontroveri Emma bersama teman lelaki beliau selepas ini.Layan!

Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top