Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

02 January 2013

Johan Raja Lawak Selamat Menjalani Pembedahan Lutut

Pada hari Jumaat yang lepas, Johan telah mengalami kecederaan lutut sebelum berlangsungnya program Maharaja Lawak Mega minggu ke-7. Jika anda perasan, pasangannya dalam program tersebut Zizan ada menyatakan bahawa Johan mengalami kecederaan lutut jika anda perasan.

Kecederaan lutut yang dialami Johan ketika beliau bermain futsal bersama rakannya mungkin pada belah petang sebelum berlangsungnya MRLM pada waktu malam. Menurut Johan ligamen di bahagian lututnya sedikit terkoyak dan perlu menjalani pembedahan.

Kami sangat kagum dengan komitmen Johan walaupun mengalami kecederaan lutut, beliau masih ingin  membuat persembahan bersama Zizan walaupun sedikit terhencut-hencut.Mari kita doakan semoga Johan cepat kembali sembuh dan dapat beraksi di pentas Maharaja Lawak Mega selepas ini. Mari kita lihat gambar pembedahan lutut Johan selepas ini.


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

1 comment:

  1. Semoga Allah sembuhkan Johan segera supaya dia boleh buat kita semua gembira lagi dan lagi dan lagi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top